Splošni pogoji poslovanja

 

Splošni pogoji

 

Splošni pogoji se nanašajo na postopek naročanja, izvedbe storitve in pošiljanja predračunov, Računov in  Poročil o opravljenih storitev, ki jih nudi inSoil Janja Kadunc s.p., (v nadaljevanju: Izvajalec) na spletni strani https://insoil.si/ponudba/.

S pisno ali elektronsko oddajo Naročilnic na spletni strani https://insoil.si/ponudba/ Uporabnik sprejema Splošne pogoje Izvajalca. S tem se strinja z njegovo politiko varovanja podatkov in sprejme obveznost plačila storitve Izvajalca. Po oddani Naročilnici Uporabnik prejme Predračun.

Uporabnik bo prejel rezultate in Poročila po opravljenem plačilu storitve.

 

Prav tako se Splošni pogoji nanašajo na delavnice in druge dogodke izobraževalne narave, ki jih nudi Izvajalec na spletni strani https://insoil.si/projekti/.

S pisno ali elektronsko oddajo Prijavnice na spletni strani https://insoil.si/projekti/ Uporabnik sprejema Splošne pogoje Izvajalca. S tem se strinja z njegovo politiko varovanja podatkov in sprejme obveznost plačila storitve. Po oddani prijavnici Uporabnik prejme Predračun. Uporabnik se lahko udeleži izobraževalnega dogodka po opravljenem plačilu storitve.

 

Izvajalec se zavezuje, da bo vse svoje storitve opravil strokovno, hitro in z najvišjo mero natančnosti in odgovornosti.

 

Pogoji uporabe avtorskih vsebin

Vse informacije, slike in fotografije na spletnih straneh Izvajalca, so bodisi njegovo avtorsko delo ali material, uporabljen z dovoljenjem lastnika oziroma skrbnika ali plačan preko spletnih knjižnic in so predmet avtorske zaščite intelektualne lastnine.

 

Uporabnikom spletnih strani inSoil.si je dovoljeno uporabljati objavljene vsebine izključno v nekomercialne ali osebne namene. Vsebine se ne smejo kopirati ali prepisovati.

Če želi uporabnik v nekomercialne namene uporabiti del objavljenih vsebin na spletnih straneh Izvajalca, mora predhodno pridobiti njegovo pisno dovoljenje. Pri uporabi katerekoli vsebine morajo biti razvidne vse informacije o viru.

 

 

Varovanje zasebnosti in obdelava podatkov

V inSoil.si Janja Kadunc s.p. skrbim za varstvo osebnih podatkov.

 

S poslanim povpraševanjem, s poslano naročilnico ali prijavo na izobraževalni dogodek omogočite podjetju inSoil.si Janja Kadunc s.p. da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke. Posredovane osebne podatke bom varovala in obdelovala v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

 

Vaše osebne podatke zbiram le, ko je to nujno potrebno. Ob oddanem povpraševanju ali Naročilnici ali Prijavi na izobraževalni dogodek, bom potrebovala ime in priimek, naslov, elektronski naslov, telefonsko številko in podatke o podjetju v primeru pravne osebe. Osebne podatke potrebujem za izvedbo naročene storitve oziroma za pošiljanje Računov in rezultatov opravljenih storitev ter mogočih občasnih sporočil izključno informativne narave.

 

Namen in posredovanje osebnih podatkov

Osebne podatke zbiram v skladu za namenom, za katerega ste jih posredovali.

Osebnih podatkov ne bom posredovala tretjim osebam in jih ne bom javno razkrila, razen če boste to dovolili za namenom seznanjanja javnosti o vključenosti v moje projekte.

 

Shranjevanje podatkov

Osebne podatke v okviru pogodbenega sodelovanja hranim v skladu z veljavno zakonodajo.

 

Vaše pravice

V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.

 

Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov. Zahtevo lahko pošljete na elektronski naslov: zgodba.zemlje@insoil.si ali po pošti na naslov:

inSoil

Adamičeva 11

1293 Šmarje Sap

 

 

Piškotki

Ko vstopite na mojo spletno stran, je vašemu računalniku avtomatično dodeljen piškotek.

Spletno mesto https://insoil.si/ uporablja le najnujnejše in neškodljive piškotke. Piškotkov ne zbiram in njihovih podatkov ne hranim in ne analiziram.